Telefonla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Malatya’da Telefon Dolandırıcılığı Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Malatya’da yaşanan olayda, telefonla aradıkları kişileri dolandıran 3 şüpheli polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Olayın hedefi olan S.E.‘yi arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafından kullanıldığına dair yalanlarla S.E’den para ve altın talep etti.

Mağdur S.E., evinde bulunan ziynet eşyalarını dolandırıcılara kaptırdıktan sonra durumu anlayınca hemen emniyet müdürlüğüne başvurdu.

Şüphelilerin Şanlıurfa’da ikamet ettikleri belirlendi ve İ.A., M.S.S., İ.A. ve İ.K. operasyon sonucu yakalandı.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. emniyette alınan ifadelerin ardından adliyeye sevk edilerek nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Diğer şüpheli İ.K’nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu ortaya çıktı. (AA)

Related Posts

Zenginlere yeni vergi gündemde: Yeni tasarı Senato’da tartışılıyor

Fransa’da zenginlerden daha fazla vergi alınması konusundaki tartışmalar, ekonomist Gabriel Zucman’ın adıyla anılan yeni bir vergi tasarısıyla yeniden alevlendi. 12 Haziran 2025 tarihinde Senato’da görüşülen bu tasarı, kabul edilmesi halinde devlete …

Bu marka meyve suyunun içinde tespit edildi! Hepsi toplatılıyor, içmeyin

Hollanda’da satışa sunulan Hero markalı elma suları, olası kafein içeriği nedeniyle geri çağrıldı. Uzmanlar, tüketicileri ilgili parti koduna sahip kutuları içmemeleri ve satış noktasına iade etmeleri konusunda uyardı.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

867 ilaç SGK geri ödeme listesinde

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) son 2 yılda geri ödeme listesine 867 ilaç aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman’dan CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Kıbrıs’ta Rum liderin hedefi: Dönem başkanı olunca Erdoğan’ı davet edecek

Ocak ayında AB Dönem Başkanlığı’nı devralmaya hazırlanan Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Hristodulidis, 23 Nisan’da 2026’da gayri resmi AB zirvesi düzenleyeceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da konuk lider olarak Güney Kıbrıs’a davet edeceğini açıkladı.