Anne ve kızı sulama kanalında akıma kapılıp ölmüştü: 4 kişi tutuklandı

Toprakkale’de 23 Nisan günü meydana gelen üzücü olayda, Özlem Üstün isimli küçük kız, evlerinin yanındaki sulama kanalında oynarken elektrik akımına kapıldı. Kızlarını kurtarmak için suya atlayan anne Cennet Üstün de maalesef aynı akıma kapılarak hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeye hemen sağlık, kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Elektrik kesilmesine rağmen hemen hastaneye kaldırılan anne ve kız, Toprakkale Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen hayatlarını kaybettiler.

Anne ve kızın cenazeleri dün Kışla Mahallesi Kışla Mezarlığı’na defnedildi. Bu acı olayla ilgili olarak Osmaniye Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayın doğal gaz firması tarafından yapılan kazı çalışmaları sırasında zarar gören elektrik kablolarından kaynaklandığı belirtildi. 9 kişi gözaltına alındı ve 4 kişi ‘taksirle ölüme neden olmak’ suçundan tutuklandı. Diğer 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yaşamını yitiren Arapça öğretmenine veda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arapça öğretmeni Ahmet Kahraman için düzenlene cenaze törenine katıldı. Erdoğan, kılınan cenaze namazının ardından Kahraman’ın tabutuna omuz verdi.

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

Samsun’da uyuşturucuya dört gözaltı

Samsun’un üç ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyonda dört şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul’da altı katlı binada yangın: Dumanlar sokağı sardı

İstanbul Sultangazi’de altı katlı iş yerinde bulunan ayakkabı imalathanesinde yangın çıktı. İş yerinden yoğun dumanların yükseldiği yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Sahipsiz sokak köpekleri denetimlerinde veterinerlere görev

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yapılacak belediye denetimlerinde veterinerlere de görev verileceğini açıkladı.

Mardin’de otomobil sulama kanalına devrildi: 4 yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir