Osmaniye’de Yılan Kurtarma Operasyonu

Osmaniye’de İtfaiye Eri Yılanları Doğal Yaşam Alanlarına Saldı

Osmaniye’de bir evin bahçesine giren yılanları yakalayan itfaiye eri, bardakla su içirerek doğal yaşam alanlarına saldı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Fakıuşağı ve Haraz mahallelerinde oturan iki aile, farklı zaman dilimlerinde evlerinin bahçelerine yılan girdiği ihbarında bulundu. Adreslere sevk edilen itfaiye ekipleri özel aparatlar kullanarak yılanları zarar vermeden yakaladı. Susuz kalan bir yılana itfaiye eri tarafından su içirildikten sonra yılanlar doğal yaşam ortamlarına salındı.

Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Hem vatandaşlarımızın güvenliği hem de doğadaki canlıların yaşam hakkı bizim için çok önemli. Ekiplerimiz her iki olayda da hızlı ve dikkatli bir şekilde müdahalede bulunarak süreci güvenli şekilde sonlandırmıştır” denildi.

Related Posts

Elektrik akımına kapılan temizlik işçisi öldü

Samsun’da çıktığı elektrik direğinde akıma kapılan belediye işçisi hayatını kaybetti.

Uşak’ta Tır Dorsesindeki Yangın Söndürüldü

Uşak’ta bir tırın dorsesindeki yangın yol kenarındaki ağaçlara sıçradı, ekipler söndürdü.

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Defne’de Şantiye Yangını Kontrol Altına Alındı

Hatay’ın Defne ilçesinde şantiye alanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Sapanca Gölü’nde 60 Milyon Metreküp Su Kaybı

Alemdar, Sapanca Gölü’nün kuraklık ve bilinçsiz tüketim nedeniyle büyük su kaybı yaşadığını belirtti.

Samsunspor Hollanda’da Kamp Yapıyor

Samsunspor, Hollanda’da hazırlık kampının 2. etabına başladı ve 2 hazırlık maçı oynayacak.