Ali Yerlikaya’dan bu polise özel teşekkür! Motorundan indi, köprü çıkışına kadar arabayı tek başına itti

14 Şubat Cuma günü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yaşanan ilginç bir olay, bir polis memurunun gösterdiği özveriyle dikkatleri üzerine çekti. Köprü üzerinde bir aracın arızalandığını fark eden polis memuru Ebubekir Sıddık Doğru, trafiğin akışını engellememek için hızlıca harekete geçti.

POLİS MEMURU KÖPRÜ ÇIKIŞINA KADAR ARACI İTTİ

Görevli olduğu bölgede yaşanan bu olağanüstü durumu fark eden Doğru, aracın trafik güvenliğini tehdit etmeden güvenli bir şekilde köprü çıkışına kadar itmeye başladı. Motosikletli polis, köprüdeki trafik akışının sağlanmasını ve herhangi bir kazanın önlenmesini hedefledi. Bu insani yaklaşımı, çevredeki vatandaşlardan ve sosyal medya kullanıcılarından büyük takdir topladı.

İÇİŞLERİ BAKANI’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden polis memuru Ebubekir Sıddık Doğru’ya teşekkürlerini iletti. Bakan Yerlikaya, polis memurunun sergilediği özverili tavrı takdirle karşılayarak, şu mesajı paylaştı:

“14 Şubat Cuma günü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde arızalanan aracı fark eden motosikletli polis memurumuz Ebubekir Sıddık Doğru, bizleri de duygulandıran insani bir tavır sergiledi. Köprü trafiğinin akışının engellenmemesi ve trafik güvenliğinin sağlanması adına arıza yapan aracı köprü çıkışına kadar itti. Polis kardeşim Ebubekir’i özverili bu davranışı için tebrik ediyorum. Polislerimiz her zaman milletimizin emrinde, onların hizmetindedir. Gece gündüz, yaz kış demeden fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.”

Related Posts

İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme planına Avrupa’da 6 ülke tepki gösterdi

İspanya, İzlanda, İrlanda, Lüksemburg, Norveç ve Slovenya dışişleri bakanlarından ortak açıklama: “İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme ve Gazze Şeridi’nde uzun süreli bir İsrail varlığı kurma planının açıklanmasından duyduğumuz derin endişeyi dile getiriyoruz. Gazze, Filistin halkına ait olan Filistin Devleti’nin ayrılmaz bir parçasıdır” açıklamasında bulundu.

Almanya’nın yeni lideri Merz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi

Almanya Şansölyesi Friedrich Merz, göreve atanmasının ardından ilk yurt dışı ziyaretini Fransa’ya gerçekleştirdi. Paris’te Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşen Merz’in, gün içerisinde Polonya’ya giderek Başbakan Donald Tusk’ı da ziyaret edeceği bildirildi.

Trump, Kanada Başbakanı Carney’in yüzüne söyledi: Asla, asla deme

ABD Başkanı Donald Trump, eyaz Saray’da ağırladığı Kanada Başbakanı Mark Carney’in “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” sözlerine “Asla, asla deme” diyerek yanıt verdi.

Friedrich Merz Almanya’nın yeni Şansölyesi seçildi

Almanya’da Hristiyan Demokrat Parti Genel Başkanı Friedrich Merz, parlamentoda yapılan ikinci tur oylamada başbakan seçildi.

Erdoğan, yandaşlara ‘ödül’ dağıttı: Yeni Akit’e yılın haber sitesi ödülü!

10. Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden verilen ödülleri alan isimlerin Erdoğan’ın uçağına sık sık binen gazeteciler olması ve jüri üyelerinin iktidara yakın isimler olması dikkat çekti. Programda Yeni Akit gazetesine yılın internet haber sitesi ödülü verilirken, yılın muhabiri de CNN TÜRK özel haberler şefi Fulya Öztürk oldu.

Mayıs ayında bir anketten daha AKP’ye kötü haber!

ALF Araştırma Mayıs ayı, “Seçmen Eğilimleri Araştırma Raporu”nu kamuoyu ile paylaştı. Ankette CHP birinci parti olurken AKP geçtiğimiz aya göre 1 puan eridi.