Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

UAEA İran’dan çekildi

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA), müfettişlerinin İran’dan ayrılarak Avusturya’ya döndüğünü duyurdu.

Bursa’da ağaçtan düşen bahçıvan can verdi

Bursa’da ağaç budarken 4 metre yükseklikten düşen bahçıvan hayatını kaybetti.

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

Trump işi gücü bıraktı: TikTok için Çin’e gidiyor

Trump, TikTok’un satışına ilişkin Çin’le ön anlaşmaya varıldığını açıkladı. Pazartesi ya da Salı günü görüşmelere başlayacağını söyleyen Trump, “Anlaşma hem Çin hem bizim için iyi” dedi.

İYİ Parti liderinden ‘CHP’ operasyonlarına tepki: ‘Patron çıldırdı!’

Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Adana, Adıyaman ve Büyükçekmece belediyelerinden isimlerin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Antalya’da ise ayrı bir rüşvet soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı verildi.

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Gökçek dedikodu yapıyor!’

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan mali soruşturmada, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Soruşturmada, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İZBETON A.Ş. ile kooperatifler arasında imzalanan bazı sözleşmelerde yapılan suçlamalara cevap veren Aslanoğlu, kooperatif konusu üzerine 3 kere yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.