Cide’nin “Efsane Başkanı” Memduh İmer 100 yaşında hayatını kaybetti

Kide Belediye Başkanı “Koca Reis” Memduh İmer, 100 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 26 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan ve ilçe halkı arasında “Koca Reis” olarak bilinen Memduh İmer, 100 yaşında hayatını kaybetti.

1954 ile 1984 yılları arasında 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Memduh İmer, ilçe halkının takdirini kazanarak “Koca Reis” lakabıyla anılmaya başladı.

100 yaşında vefat eden efsane Başkan Memduh İmer’in cenazesi, 28 Aralık Cumartesi günü Kasaba Mahallesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Cide Belediyesi önüne getirilecek. Resmi törenin ardından öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Belediye Başkanı Demir’den Taziye Mesajı

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, vefat eden eski Cide Belediye Başkanı Memduh İmer için taziye mesajı yayınladı. Demir, “Değerli büyüğümüz, ilçemizin ‘Koca Reis’ lakaplı, 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini yapan Sayın Memduh İmer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (DHA)

Related Posts

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 7. gün: İran büyük bir hastaneyi vurdu, hasar büyük; İsrail, İran’daki nükleer reaktörü hedef aldı

Trump, “Ortadoğu’daki bir çatışmaya dahil olmak istemiyorum” dedi ancak İran’a saldırıya onay verdiği iddia edildi

Dilek İmamoğlu: Ekrem Başkan, çocuklar için asla pes etmeyecek

Dilek İmamoğlu da ‘Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük’ imza kampanyasına aktif katılım sağlıyor.

İYİ Parti ve DEVA parlamenter sistemi zenginleştirecek; iki parti “ortak komisyon” kurdu

İYİ Parti ve DEVA parlamenter sistemi zenginleştirecek; iki parti “ortak komisyon” kurdu

New York Belediye Başkan Adayı Brad Lander gözaltına alındı

New York Belediye Başkan Adayı Brad Lander gözaltına alındı

Trump telefonu piyasaya sürüldü: İddialar ortalığı karıştırdı

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Eric Trump ve Donald Trump Jr. tarafından tanıtılan “T1” akıllı telefonunun ön satış süreci büyük bir kaosla başladı. Trump Organization’ın yeni iş kolu olan Trump Mobile’ın New York’taki Trump Tower’da lansmanı …

Endonezya’daki Lewotobi Laki-Laki Yanardağı patladı: Gökyüzünü kül bulutları kapladı

Endonezya’daki Mount Lewotobi Laki-Laki yanardağı patlayarak gökyüzüne 10 bin metreye ulaşan kül bulutları püskürttü. Yetkililer alarm seviyesini en üst düzeye çıkarırken, tehlike bölgesini 8 kilometreye kadar genişletti. Patlamada can kaybı yaşanmazken, halk yoğun yağışlarda lav akıntılarına karşı uyarıldı.