Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir çalışanın çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 sevimli köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolüne alındı.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini incelediklerinde poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark ederek hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verilirken, bu duygusal anlar da cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Yaşanan olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

İran ABD’yi de hedef aldı: Dünya gördüklerine şoke olacak

İsrail dün sabaha karşı İran’ın başkenti Tahran, Tebriz, İsfahan’daki Natanz nükleer tesisini hava saldırıları ile vururken Loristan, Kirmanşah, Şiraz, Huzistan, Hemedan ve Kum kentlerinde saldırılarına devam etti. İran’ın nükleer bomba yapmaya …

Trump’tan korkutan İsrail-İran açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, gerilimin tırmandığı İran ile ilgili yaptığı açıklamada, “İran ile çatışmak istemiyorum ama İsrail İran’a saldırabilir” dedi.

Ünlü havayolu şirketi kapanıyor: Yolculara ücretleri iade edilecek

Singapur merkezli ünlü havayolu şirketi Jetstar Asia, 31 Temmuz itibarıyla faaliyetlerini sonlandıracağını açıkladı. Şirket, mali zorluklar ve bölgedeki rekabetin etkisiyle bu kararı aldığını duyurdu.

Rusya ve Ukrayna arasında esir takasının üçüncü turu tamamlandı

Ukrayna ve Rusya arasında Türkiye’nin arabuluculuğunda varılan anlaşma kapsamında üçüncü kez esir takası gerçekleştirildi.

Bu IQ seviyesinin altında kalanlar ehliyet alamayacak

Son yıllarda yapılan düzenlemelerle ehliyet sahibi olmak için aranan şartlarda peş peşe değişikliklere gidilirken, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren en tuhaf uygulama ise sessiz sedasız 10 yıldır yürürlükte kalmaya devam ediyor. Mevzuata göre IQ’su 79’un altında kalan kişilere sınıf fark etmeksizin hiçbir ehliyet türü verilmemekte.

Türkiye, gözyaşlarıyla uğurlamıştı: Ferdi Zeyrek’in ikiz kızlarının son isteği yürekleri yaktı

Hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in cenazesine hıncahınç bir kalabalık katılırken, Zeyrek’in ikiz kızlarının babalarının mezarına oyuncak koymak istemesi, katılımcıların göz yaşlarına boğulmasına neden oldu.