Ev partisine silahlı saldırı: 1 ölü 11 yaralı

North Carolina’da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 11 Yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin North Carolina eyaletinde gerçekleşen silahlı saldırıda yaklaşık 80 el ateş edildiği bildirildi. Saldırı, yerel saatle 00.45 sularında meydana geldi ve olayın yaşandığı bölgedeki insanların ya kaçtığı ya da saklandığı belirtildi.

Shawn Patrick Hood isimli 58 yaşındaki kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, 11 kişi de yaralandı. Yaralılardan 7’si hastanede tedavi altında bulunurken, durumu kritik olan bir kişi olduğu açıklandı.

Catawba County Şerif Yardımcısı Aaron Turk, yaptığı açıklamada saldırının Hickory kentinden yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan sakin bir mahallede gerçekleştiğini belirtti.

Polis yetkilileri, saldırıdan yaklaşık iki saat önce başka bir evde parti nedeniyle çıkan gürültüye müdahale ettiklerini ancak bu durumun saldırıyla doğrudan ilgili olmadığını dile getirdi.

Şu ana kadar herhangi bir gözaltı olmadığını belirten yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve olaya karışanların ya da bölge sakinlerinin bilgi vermeleri gerektiğini söyledi.

Olay yerinde iç ve dış mekanlarda inceleme yapıldığı ve saldırıda birden fazla saldırgan olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu ifade edildi.

Related Posts

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: Gazze’de olanlar bir soykırımdır

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: Gazze’de olanlar bir soykırımdır

Güney Kore’de Lee Jae-myung, Devlet Başkanı seçildi

Güney Kore’de Lee Jae-myung, Devlet Başkanı seçildi

Tekirdağ’da ‘tefeci’ operasyonu: Gözaltılar var

Tekirdağ’da düzenlenen ‘tefeci’ operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Süt tankeri ile otomobil çarpıştı: Ölüler var

Nevşehir’de süt tankeri ile otomobil çarpışması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu kabul etti

Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu kabul etti

İsrail’in saldırıları bitmiyor! Gazze’de can kaybı yükseldi

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda ölü sayısı 54 bin 510’a, yaralı sayısı 124 bin 901’e yükseldi. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında bilanço ağırlaşıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından …