İnci Taneleri’nin Yıldız’ı Ümit Beste Kargın en zorlandığı sahneyi anlattı

Hande Kargın: “İnsanlarla Oynamak Benim İçin İlham Verici”

Genç ve yetenekli oyuncu Hande Kargın, son projede canlandırdığı Yıldız karakteri ile ilgili duygularını paylaştı. Senaryoyu okuduğunda etkilendiğini belirten Kargın, “İmrendiğim insanlarla oynuyorum. Çok eğlenceli, gerçekten çok şey öğreniyorum onlardan” dedi.

Özellikle İnci Taneleri dizisinde Tayfun karakterine hayat veren Özgün Çoban ile dans ettiği sahnelerin viral olmasıyla dikkat çeken Kargın ise “O sahnelerde Özgün benden daha iyi oynadı. Benim de bir şeyler çıktı içimden” şeklinde konuştu.

Yıldız karakteri hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Kargın, “Yıldız çok bilmiş bir karakter. Onunla benzer özelliğimiz ikimizin de saf olması” diye konuştu. Dans sahneleri için özel ders aldığını ve dans etmeyi sevdiğini belirten genç oyuncu, “Her zaman gözlem yapıyorum ama dans sahneleri için özel bir çalışma yapmam gerekiyordu. Bol bol video izledim” dedi.

Sette keyif aldığı kişilerden birinin Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü olduğunu vurgulayan Kargın, “Hazar ile iyi anlaşıyorum. Onu çok seviyorum. Çok tatlı bir kadın. Ondan çok şey öğreniyorum. Zerre de (Orkuncan İzan) çok tatlı, çok dürüst bir arkadaşım” ifadelerini kullandı.

 

Related Posts

Somali’deki askeri eğitim kampında intihar saldırısı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da Jaalle Siyaad Askeri Eğitim Kampı’na bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiği açıklandı. Somali Savunma Bakanlığı, intihar saldırısına karşılık verdiklerini bildirdi.

Hindistan’da 40 yıllık köprü çöktü, araçlar nehre uçtu: Can pazarı yaşandı!

Hindustan Times gazetesinin haberine göre, eyaletin Vadodara ve Anand bölgelerini birbirine bağlayan 900 metre uzunluğundaki köprünün iki ayağı arasındaki bölüm çöktü. Yetkililer, olay anında köprüden geçen 2 kamyon ve 2 kamyonetin nehre düştüğünü …

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan kürsüye gelin ve damat mankeniyle çıktı: Gençler evlenmiyor değil, evlenemiyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan kürsüye gelin ve damat mankeniyle çıktı: Gençler evlenmiyor değil, evlenemiyor!

Murat Çalık cezaevinde fenalaştı, acil servise götürüldü

Ameliyat sonrası cezaevine sevk edilen Mehmet Murat Çalık, cezaevinde fenalaştı, ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.

Mansur Yavaş, ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorularına ateş püskürdü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanması; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye ev hapsi verilmesi ve SÖZCÜ TV’nin karartma uygulanmasına tepki gösterdi.

‘Selam söyleyin’ deyip 4 yerinden vurdu

Antalya’da bir fırında çalışan Ramazan Koçak (58), sokak ortasında tanımadığı kişi tarafından bacağından 4 kurşunla vuruldu. Şüphelinin ateş ederken iş yerinin eski sahibinin oğlu için “B.’ye selam söyleyin” dediği belirtildi.