İsrail’in Gazze’deki saldırılarında El-Avde Hastanesi müdürü ve 6 sağlık personeli yaralandı

İsrail Ordusu El-Avde Hastanesi Çevresine Bombalı Saldırı Düzenledi, 6 Sağlık Personeli Yaralandı

Gazze Şeridi’nin kuzeyinde bulunan El-Avde Hastanesi çevresine düzenlenen bombalı saldırılarda hastane müdürü ve 6 sağlık personeli yaralandı. Sağlık kaynaklarına göre, İsrail ordusu, patlayıcılarla dolu robotunu Tel ez-Zater Mahallesi’nde bulunan hastanenin çevresinde patlattı. Bu saldırı sonucunda Hastane Müdürü Muhammed Saliha ve 6 sağlık personeli hafif ve orta derecede yaralandı, hastanenin bazı bölümleri zarar gördü.

Geçtiğimiz 23 Aralık’ta İsrail’in hastane çevresini bombalaması sonucu, hastanenin ilaç deposunda yangın çıkmıştı. El-Avde Hastanesi yönetimi, sürekli tıbbi malzemelerin tükenmesi ve elektrik kesintileri yüzünden hizmet vermekte zorlandıklarını belirtti. Bu durumun hastalara ve yaralılara gereken sağlık hizmetini ulaştırmayı engellediğini ifade etti. (AA)

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Related Posts

Ümit Özdağ hakim karşısına çıkacak: Zafer Partisi’nden çağrı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamasıyla yarın hakim karşısına çıkacağını belirterek, “Vatandaşlıktan doğan haklarına ve hukukuna sahip çıkmak için, sevgili suskun vatandaş, sıra sana gelmeden Çağlayan’a gel” ifadesini kullandı.

DEM Parti’den ‘İstanbul’daki yoksulluk’ ile ilgili araştırma önergesi

DEM Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Çiçek, İstanbul’da derinleşen yoksulluğun, hayat pahalılığının ve gelir adaletsizliğinin tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla TBMM’ye araştırma önergesi sundu.

Almanya’da Türk kökenli Güler de listede: Koalisyon ortağının bakanları belli oldu

Almanya’da kurulacak koalisyon hükümetinde Hristiyan Demokrat Birlik Parti’nin bakanları belli oldu. Listede Türk kökenli Serap Güler de yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yaşamını yitiren Arapça öğretmenine veda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arapça öğretmeni Ahmet Kahraman için düzenlene cenaze törenine katıldı. Erdoğan, kılınan cenaze namazının ardından Kahraman’ın tabutuna omuz verdi.

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

Samsun’da uyuşturucuya dört gözaltı

Samsun’un üç ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyonda dört şüpheli gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir