Kartalkaya’daki yangın faciasında yeni gelişme

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ocak’ta Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ilişkin yürütülen soruşturmaya devam ediliyor. Başsavcılığın soruşturması kapsamında, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Köstereli ve Genel Sekreter Yardımcısı Bal gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Köstereli ve Bal, sağlık kontrolünün ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Soruşturma kapsamında daha önce 28 şüpheli gözaltına alınmış, bunlardan 19’u tutuklanmış, 8’i adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer 9’u serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Defne’de Şantiye Yangını Kontrol Altına Alındı

Hatay’ın Defne ilçesinde şantiye alanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Sapanca Gölü’nde 60 Milyon Metreküp Su Kaybı

Alemdar, Sapanca Gölü’nün kuraklık ve bilinçsiz tüketim nedeniyle büyük su kaybı yaşadığını belirtti.

Osmaniye’de Yılan Kurtarma Operasyonu

İtfaiye eri, yakaladığı yılanı su içirip doğal yaşam alanına saldı.

Samsunspor Hollanda’da Kamp Yapıyor

Samsunspor, Hollanda’da hazırlık kampının 2. etabına başladı ve 2 hazırlık maçı oynayacak.

Keşişlere şantaj skandalı: 12 milyon dolar kazandı

Tayland’da “Ms. Golf” takma adıyla tanınan bir kadın, çok sayıda Budist rahiple ilişkiye girdikten sonra gizlice kaydettiği görüntü ve fotoğrafları kullanarak rahiplere şantaj yaptı. Kadının bu yöntemle toplamda yaklaşık 12 milyon dolar haksız kazanç sağladığı ortaya çıktı.