Motosikletli maskeli şahıslar oyuncak tabancayla çevredekilere korku saçtı

Salı Pazarı Civarında Korku Dolu Anlar!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken yolda bulunan sürücü ve vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Diğer motosiklet üzerindeki arkadaşları olayı cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençin ellerindeki silahları insanlara doğrultması çevrede paniğe neden oldu.

Emniyet güçleri, vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçerek 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli olan S.K (18) ile G.A (18) ifadelerinde tabancaların gerçek olmadığını, sadece oyuncak silah olduğunu belirtti.

O anları videoya çeken maskeli şüpheli ile diğer şahıslar hakkında halkı tehdit etmek suçundan adli işlem başlatıldı.

Related Posts

İran ABD’yi de hedef aldı: Dünya gördüklerine şoke olacak

İsrail dün sabaha karşı İran’ın başkenti Tahran, Tebriz, İsfahan’daki Natanz nükleer tesisini hava saldırıları ile vururken Loristan, Kirmanşah, Şiraz, Huzistan, Hemedan ve Kum kentlerinde saldırılarına devam etti. İran’ın nükleer bomba yapmaya …

Trump’tan korkutan İsrail-İran açıklaması

ABD Başkanı Donald Trump, gerilimin tırmandığı İran ile ilgili yaptığı açıklamada, “İran ile çatışmak istemiyorum ama İsrail İran’a saldırabilir” dedi.

Ünlü havayolu şirketi kapanıyor: Yolculara ücretleri iade edilecek

Singapur merkezli ünlü havayolu şirketi Jetstar Asia, 31 Temmuz itibarıyla faaliyetlerini sonlandıracağını açıkladı. Şirket, mali zorluklar ve bölgedeki rekabetin etkisiyle bu kararı aldığını duyurdu.

Rusya ve Ukrayna arasında esir takasının üçüncü turu tamamlandı

Ukrayna ve Rusya arasında Türkiye’nin arabuluculuğunda varılan anlaşma kapsamında üçüncü kez esir takası gerçekleştirildi.

Bu IQ seviyesinin altında kalanlar ehliyet alamayacak

Son yıllarda yapılan düzenlemelerle ehliyet sahibi olmak için aranan şartlarda peş peşe değişikliklere gidilirken, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren en tuhaf uygulama ise sessiz sedasız 10 yıldır yürürlükte kalmaya devam ediyor. Mevzuata göre IQ’su 79’un altında kalan kişilere sınıf fark etmeksizin hiçbir ehliyet türü verilmemekte.

Türkiye, gözyaşlarıyla uğurlamıştı: Ferdi Zeyrek’in ikiz kızlarının son isteği yürekleri yaktı

Hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in cenazesine hıncahınç bir kalabalık katılırken, Zeyrek’in ikiz kızlarının babalarının mezarına oyuncak koymak istemesi, katılımcıların göz yaşlarına boğulmasına neden oldu.