Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

UAEA İran’dan çekildi

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA), müfettişlerinin İran’dan ayrılarak Avusturya’ya döndüğünü duyurdu.

Bursa’da ağaçtan düşen bahçıvan can verdi

Bursa’da ağaç budarken 4 metre yükseklikten düşen bahçıvan hayatını kaybetti.

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

CANLI | Özgür Özel’den CHP’li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama

Trump işi gücü bıraktı: TikTok için Çin’e gidiyor

Trump, TikTok’un satışına ilişkin Çin’le ön anlaşmaya varıldığını açıkladı. Pazartesi ya da Salı günü görüşmelere başlayacağını söyleyen Trump, “Anlaşma hem Çin hem bizim için iyi” dedi.

İYİ Parti liderinden ‘CHP’ operasyonlarına tepki: ‘Patron çıldırdı!’

Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Adana, Adıyaman ve Büyükçekmece belediyelerinden isimlerin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Antalya’da ise ayrı bir rüşvet soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı verildi.

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Gökçek dedikodu yapıyor!’

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan mali soruşturmada, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Soruşturmada, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İZBETON A.Ş. ile kooperatifler arasında imzalanan bazı sözleşmelerde yapılan suçlamalara cevap veren Aslanoğlu, kooperatif konusu üzerine 3 kere yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.