Son dakika |İmamoğlu hakkında bu kez kesin karar: Tutuklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye yönelik “yolsuzluk” soruşturması kapsamında nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kent uzlaşısı suçlamasından adli kontrol şartı olmaksızın serbest bırakıldı.

İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi ve yolsuzluk suçlamasıyla tutuklandı. Hakkında iki ayrı soruşturma başlatılan İmamoğlu için tutuklama kararı çıktı.

KARAR MUAMMASI

İmamoğlu’nun davasında yolsuzluktan tutuklandığı, ancak terör suçlamasından ve adli kontrol şartından serbest bırakıldığı belirtildi. Sonucu merak edilen dava ile ilgili resmi ajans Anadolu Ajansı da bilgi verdi.

AYRINTILAR GELİYOR

Related Posts

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, başkentte yaptığı çalışmaları ve son gelişmeleri Cumhuriyet’e değerlendirdi: ‘Bir hükümet değişimi görülüyor’

Gazetemize konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Gücü eline geçiren kötülüğe meylederse bunun sonu gelmeyecek” dedi.

Tanju Özcan, Kartalkaya Komisyonu’nda konuştu: Olay Bolu Belediyesi’nin sahasında olsaydı, namusum üzerine aynı gün istifa etmiştim

Tanju Özcan, Kartalkaya Komisyonu’nda konuştu: Olay Bolu Belediyesi’nin sahasında olsaydı, namusum üzerine aynı gün istifa etmiştim

Çiftçiler ürünlerini dökerek iktidarı protesto etti

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde patates ve soğan üreticileri soğanları dökerek eylem yaptı. Soğan n ve Patates Üreticileri Dernek Başkanı Reşit Kaya, “Enflasyonun yükü soğanın sırtına yükleniyor. Soğan azıcık başını kaldırdığında ithal ediliyor. Depolarımızı basıyorsunuz bizi terörist ilan ediyorsunuz, biz üreticiyiz” dedi.

İspanya’dan BM’ye Gazze çağrısı

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Meclis Genel Kurulu’nda yapılan bir oturumda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na Gazze ile ilgili bir karar tasarısı sunacaklarını belirtti. Sanchez, bu tasarının Gazze’de sivillerin ve masum insanların …

Musk’ın Starlink uydu ağına, yeni pazarlara giriş izni sağlandığı iddia edildi

ABD’li milyarder Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX şirketine ait Starlink uydu internet ağına, ABD Başkanı Donald Trump döneminde uygulanan ek gümrük vergileriyle yürütülen müzakereler sayesinde yeni pazarlara giriş izni sağlandığı iddia edildi.

Eski Bakan Veysel Eroğlu, Irak Cumhuriyeti Özel Temsilcisi oldu

Eski Bakan Veysel Eroğlu, Irak Cumhuriyeti Özel Temsilcisi oldu