Türkiye güzeli İdil Bilgen Hindistan’a gitti: Bilgen, Miss World’e katılacak

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen, Miss World Yarışması İçin Hindistan’a Gitti

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, Türkiye’yi temsil etmek üzere Hindistan’a gitti. Miss World yarışması için Hindistan’a giden Türkiye Güzeli İdil Bilgen, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 7-31 Mayıs tarihleri arasında Hindistan’ın farklı şehirlerinde düzenlenecek yarışmada Bilgen misafirperverlik için Türk ve Alman başkonsoloslarına teşekkür etti.

Başkonsolosların eşleriyle tanıştığını belirten Bilgen “Hindistan’daki yolculuğum için ne güzel ve unutulmaz bir başlangıç” ifadelerini kullandı. 24 yaşındaki İdil Bilgen, güzellik yarışmasından sonra ülkede tartışma konusu olmuştu.

Related Posts

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: ‘Gökçek dedikodu yapıyor!’

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan mali soruşturmada, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Soruşturmada, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İZBETON A.Ş. ile kooperatifler arasında imzalanan bazı sözleşmelerde yapılan suçlamalara cevap veren Aslanoğlu, kooperatif konusu üzerine 3 kere yargılandığını ve beraat ettiğini söyledi.

Marketteki kahverengi yumurtalar toplatılıyor

ABD’de halk sağlığı alarmda… En çok tüketilen yumurta türleri arasında yer alan kahverengi yumurtalar için acil geri çağırma başlatıldı.

Rus Progress-MS-31 kargo aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi Baykonur’dan fırlatıldı

Uluslararası Uzay İstasyonu’na kargo götüren Rus Progress-MS-31 aracını taşıyan Soyuz-2.1a roketi, Baykonur Uzay Üssü’nden başarıyla fırlatıldı.

AKP’li belediye önünde çöp eylemi

Afyonkarahisar’da bir esnaf, AKP yönetimindeki Emirdağ Belediyesi’nin dükkanının önündeki çöpleri toplamadığı gerekçesiyle dikkat çeken bir eyleme imza attı. İsmi Serdar Tanır olduğu öğrenilen esnaf, çuvala toplayarak aracına yüklediği çöpleri belediye binasının önüne döktü.

Zenginlere yeni vergi gündemde: Yeni tasarı Senato’da tartışılıyor

Fransa’da zenginlerden daha fazla vergi alınması konusundaki tartışmalar, ekonomist Gabriel Zucman’ın adıyla anılan yeni bir vergi tasarısıyla yeniden alevlendi. 12 Haziran 2025 tarihinde Senato’da görüşülen bu tasarı, kabul edilmesi halinde devlete …

Bu marka meyve suyunun içinde tespit edildi! Hepsi toplatılıyor, içmeyin

Hollanda’da satışa sunulan Hero markalı elma suları, olası kafein içeriği nedeniyle geri çağrıldı. Uzmanlar, tüketicileri ilgili parti koduna sahip kutuları içmemeleri ve satış noktasına iade etmeleri konusunda uyardı.