Vatandaşlar Rota Bakırköy’den memnun

Bakırköylü Vatandaşlar Ücretsiz Ring Hizmetinden Memnun

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yaşayan vatandaşlar artık ücretsiz ve konforlu bir toplu taşıma deneyimi yaşıyorlar. Bakırköy Belediyesi tarafından başlatılan ‘Rota Bakırköy’ ring seferleri büyük ilgi görüyor.

Yeşilköy-Yeşilyurt arasında sefer yapan ring aracı, Yeşilköy Çiroz Mevkii, Boğaziçi A.Ş., Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulu, İstasyon Caddesi, Gazi Evrenos Caddesi, Anafartalar, Fener Yolu, Sipahioğlu, Yeşilyurt güzergahını takip ediyor. Yeşilyurt-Yeşilköy arasında ise; Yeşilyurt, Sipahioğlu, Fener Yolu, Mecidiye Camii, Çocuk Parkı, Pazar Yolu, Ziya Erdem, Yeşilköy Çiroz Mevkii güzergahında hizmet veriyor ve saat başı sefere çıkıyor.

Hafta içi her gün 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet sunan ring aracını kullanan vatandaşlar, bu hizmetin yaşamlarını kolaylaştırdığını ifade ederek Bakırköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Related Posts

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’a yeni görev

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, “Suriye Özel Temsilcisi” görevini de yürütecek.

Özgür Özel’den ’19 Mart’ açıklaması: Kendi kayyımlarını hazırlayıp İstanbul’u bir eski bakana vermeyi istiyorlardı, gidip Saraçhane’de direndik

Özgür Özel’den ’19 Mart’ açıklaması: Kendi kayyımlarını hazırlayıp İstanbul’u bir eski bakana vermeyi istiyorlardı, gidip Saraçhane’de direndik

AKP’de TBMM grup yönetimi belirlendi

AKP TBMM Grubu, grup yönetimini belirlemek için seçime gitti. Yapılan seçimin sonucunda mevcut TBMM Grup yönetimi göreve yeniden seçildi.

Fiyat savaşında Tesla’ya ilk darbeyi vurdu! BYD binlerce sattı

Çinli otomobil üreticisi BYD, fiyat savaşında Tesla’ya ilk darbeyi vurdu. Bu yıl BYD’ye göre hisse kaybeden Tesla, en büyük rakibiyle baş etmekte zorlanıyor. Şirketin 22 modelinde yüzde 34’e varan kampanyalı fiyatlarla başlattığı indirimler, Çin …

MHP’nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

MHP, TBMM’nin 28. Yasama Dönemi’nin ikinci devresinde görev yapacak Meclis Başkanvekili olarak İstanbul Milletvekili Celal Adan’ı, TBMM İdare Amiri olarak da Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın ismini Meclis Başkanlığına bildirdi.

Avcılar’daki kaçak büfeler 15 yıl sonra yıkıldı

Avcılar’daki 15 yıldır kaçak olarak işletilen 2 büfe mahkeme kararının ardından bu sabah yıkıldı.